Emails van contactformulier komen niet aan

You are here:
Geschatte tijd om te lezen: < 1 min
image_print

Een veel voorkomende vraag is: waarom komen de contact formulierinzendingen niet binnen in mijn mailbox.

Dat komt omdat de site de email verzend van de eigen verzend service (SMTP server) en met een ander reply email adres. Uw spam filter zien deze emails vaak aan als SPAM waardoor deze in de SPAM folder terecht komt.

Komt mijn contact formulier goed aan? Vul zelf het formulier in en kijk of deze binnen komt. Indien je deze binnen 5 minuten niet ziet in je inbox, ga dan naar je SPAM of ongewenste email folder. Zoek de email daar op en voeg de afzender toe aan je contacten.

vul nu nogmaals het formulier in en controleer of deze binnenkomt in je inbox.