Nieuwe pagina maken en toevoegen aan het menu

You are here:
Geschatte tijd om te lezen: 1 min
image_print

Bij het aanmaken van een nieuwe pagina moet je rekening houden met het thema – layout van je pagina.
Als je een nieuwe pagina gaat aanmaken, begin je met een leeg canvas, en moet je alle elementen zoals titels opnieuw invoegen.

Het beste is een bestaande pagina, die het meest gelijkend is aan jouw wensen en layout, te dupliceren.
Ga hiervoor via het Dashboard naar

Pagina’s > alle pagina’s

Als je de pagina er niet tussen ziet staan, zoek dan op naam en klik op de knop “zoeken”

Als vanuit het pagina overzicht kan je de pagina dupliceren. Door er overheen te gaan met je muis, wordt deze optie zichtbaar.

Bij het dupliceren wordt de pagina in zijn geheel overgenomen en als concept tussen de pagina’s gezet. Pas ten eerste de titel aan, en ten tweede de url (permalink) De url wordt gemaakt op basis van de titel, en aangezien je een kopie hebt gemaakt, staat daar nog de oude titel.

Pas nu de rest van de pagina aan, en vul deze met de gewenste content. Zorg voor een balans in kleur, tekst en plaats er passende afbeeldingen bij.
Zoals je ziet voldoet deze pagina niet echt aan deze eisen 😉

Omdat de pagina niet automatisch aan het menu wordt toegevoegd, kan je de pagina alvast publiceren.

Stuur de link of naam van de pagina naar support@melange-design.nl dan check ik de pagina voor je en zet de in het menu. Vergeet niet de locatie in het menu te vermelden.

Succes.