Inleiding school

You are here:
Geschatte tijd om te lezen: 1 min
image_print
  1. Inleiding leerkracht
  2. Inleiding directie&Management

1. Inleiding Leerkracht

Welkom bij het beheer van je nieuwe website!
Via het beheer van jullie school website – schoolapp kunnen jullie onderstaande dingen doen.

1. Jullie groepspagina voorzien van een intro foto en tekst. Dit hoef je slechts eenmalig te doen, maar je kan altijd tussendoor aanpassingen maken of tekst aanvullen.
  2. Groepsberichten aanmaken, deze groepsberichten kunnen bestaan uit een simpele mededeling of het toevoegen van een foto album. Deze groepsberichten maak je aan bij “berichten” of door bovenin op de + te klikken (nieuw bericht). Door in het bericht deze toe te voegen aan een bepaalde groepscategorie wordt het bericht automatisch toegevoegd aan je groepspagina. Dit kan gemakkelijk op je desktop computer maar ook op je mobiel. Je kan altijd inloggen door naar je website te gaan en /inloggen er achter te zetten. Bijvoorbeeld: uwschool.unicoz.nl/inloggen
  3. Huiswerk aan de evenementen-agenda toevoegen.  Door te klikken op “Evenementen” of door bovenin op de + te klikken (nieuw evenement) kan je een nieuw evenement aanmaken. Door het evenement toe te voegen aan een bepaalde categorie word dit evenement automatisch toegevoegd aan de bijbehorende groepspagina.

2. Inleiding Directie & Management

Via het beheer van jullie schoolwebsite-schoolapp (backend) kunnen jullie onderstaande dingen doen.

1. Jullie groepspagina voorzien van een intro foto en tekst. Dit hoef je slechts eenmalig te doen, maar je kan altijd tussendoor aanpassingen maken of tekst aanvullen.
  2. Groepsberichten aanmaken, deze groepsberichten kunnen bestaan uit een simpele mededeling of het toevoegen van een foto album. Deze groepsberichten maak je aan bij “berichten” of door bovenin op de + te klikken (nieuw bericht). Door in het bericht deze toe te voegen aan een bepaalde groepscategorie wordt het bericht automatisch toegevoegd aan je groepspagina.
  3. Huiswerk aan de evenementen-agenda toevoegen.  Door te klikken op “Evenementen” of door bovenin op de + te klikken (nieuw evenement) kan je een nieuw evenement aanmaken. Door het evenement toe te voegen aan een bepaalde categorie word dit evenement automatisch toegevoegd aan de bijbehorende groepspagina.
  4. Nieuwe pagina’s toevoegen
  5. Nieuwe gebruikers voor de backend toevoegen, deze kunnen inloggen en nieuwsberichten aanmaken.
  6. Nieuwe teamleden (frontend) toevoegen, deze zijn zichtbaar op de website en schoolapp
  7. Nieuw formulier toevoegen.
  8. Email campagnes verzenden op basis van berichten