Inloggen dashboard

You are here:
Geschatte tijd om te lezen: 1 min
image_print

Je kan inloggen via je browser (internet explorer of chrome). Wat handig is om te weten is dat het dashboard (het besturing systeem) ook te benaderen is via mobiel. Let wel op dat je mobiel alleen het beste kunt gebruiken voor de simpele functies zoals het toevoegen van een nieuwsbericht. de inlog is voor iedere site verborgen en is te vinden via www.uweigendomein.nl/inloggen Dus door /inloggen achter uw website te typen komt u bij de inlog pagina. Sla deze inlog pagina voor het gemak op zodat u deze niet telkens hoeft in te tikken.

Als u niet kunt inloggen via boven genoemde url dan kunt u inloggen via
www.uweigendomein.nl/wp-admin

Zodra u bent ingelogd krijgt u het dashboard te zien, afhankelijk van uw rechten kunt u sommige elementen wel of niet zien.

1. Menu: klik hierop en het menu vouwt zich uit.
  2. ga naar de support pagina
  3. ga naar de homepagina (frontend)
  4. maak snel een nieuw bericht of evenement
  5. pas je gebruikers instellingen aan zoals wachtwoord
  6. dashboard: een overzicht van de meest recente berichteb
  7. Berichten: bekijk en bewerk hier alle berichten
  8. Media: bekijk, bewerkvan afbeeldingen of het uploaden ervan
  9. Events: voor kalender evenementen toe
  10. Pagina’s: bekijk en bewerk hier alle pagina’s
  11. Content blocks: dit zijn blokken die zichtbaar zijn op de site EN in de schoolapp
  12. Text Blocks: dit zijn blokken die zichtbaar zijn op de site EN in de schoolapp