Verwerk iDeal betalingen

You are here:
Geschatte tijd om te lezen: < 1 min
image_print

Verwerk betalingen

ga naar www.onlinebetaalplatform.nl  om in te loggen

klik bovenin op TRANSACTIONS
selecteer de juiste periode bovenin om alle betalingen van deze periode te bekijken.

Let op! Als u dit niet doet ziet u alleen de betalingen van deze periode, en dus niet de andere betalingen

Door de betaling aan te klikken kunt u deze rechtsbovenin voorzien van een label “processed”
Hiermee kunt u de betalingen gemakkelijk markeren als “behandeld” zodat u weet waar u de vorige keer bent gebleven en welke betalingen u heeft behandeld.

U ziet bij het aanklikken van de betaling tevens de naam van het kind en in welke groep deze zit.
op deze manier kunt u de betalingen in uw eigen systeem afvinken en in die van het ONLINE BETAAL PLATFORM.

Meer kunt u niet doen met deze tussen rekening.